Divadelní catering

O nás

Již tradiční značka Divadelní catering je od svého počátku budována s úzkou specializací na provoz divadelních barů a restaurací. Díky letité zkušenosti máme vybudovanou kompletní nabídku kvalitních a vynikajících produktů, s ní spojený servis včetně samotného prodeje. Můžete se o tom přesvědčit například v nejprestižnějších kulturních stáncích v republice – Národním divadle, Stavovském divadle či ve Státní opeře.

Nabízíme také profesionální cateringové služby pro Vaše hosty na jednorázových kulturních akcích v divadlech, klubech a restauracích. Naším mottem a prioritou je individuální přístup, služby ušité Vám na míru a Vaše 100% spokojenost.

Těšíme se na Vaši návštěvu v některém z divadel, kde působíme!

Objednávka občerstvení

Neradi trávíte čas ve frontě? Máme pro Vás řešení!

Pro hosty divadel máme připravenou možnost objednávky vybraného občerstvení, kdy o přestávce nemusíte čekat ve frontě. Věříme, že díky tomuto komfortu bude Váš kulturní zážitek ještě příjemnější a představení si ještě lépe užijete.

A jak to funguje?

Občerstvení si můžete zarezervovat hned po příchodu do divadla, čímž se o přestávce vyhnete čekání ve frontě. Objednávku Vám následně připravíme na dohodnuté místo, označíme Vaším jménem a Vy si ji můžete užít v klidu i s přáteli. A to není vše! Ve spolupráci s našimi partnery nabízíme nově zákazníkům ND možnost vytvořit si objednávku na samoobslužném kiosku, interaktivně si ji poskládat a rovnou uhradit platební kartou. Díky této nové službě, která využívá moderní technologie, se můžete plně soustředit na kulturní zážitek v divadle.

Více o rezervacích naleznete v sekcích jednotlivých divadel.

Národní divadlo

7 prodejních barů, možnost rezervací, platba kartou a samoobslužný kiosek

Stavovské divadlo

4 prodejní bary, možnost rezervací a platba kartou

Státní opera

6 prodejních barů, možnost rezervací a platba kartou

Kantýna Státní opera

Divadelní klub pro zaměstnance Státní opery

Divadelní catering
... zážitek plný chutí ...

Ve všech budovách, ve kterých působíme, zajišťujeme komplexní a profesionální gastronomický servis.

Naše cateringová divize pro Vás zajistí bezchybné služby nejen v divadelních prostorách, ale i kdekoli po celé Praze a okolí. Nechte to na nás, rádi se o všechno postaráme a každou akci zajistíme na klíč. Díky znalosti prostředí Vám můžeme výrazně usnadnit jak komunikaci s divadlem, tak i samotnou přípravu eventu a průběh akce. Využijte našich zkušeností a šetřete čas na to, co je pro Vás opravdu důležité – na své hosty a klienty.

Jsme hrdým gastro partnerem Národního divadla již mnoho let. Rádi se staneme i Vaším partnerem. Neváhejte nás kontaktovat.

  • dlouholeté zkušenosti
  • znalost prostředí
  • akce na klíč
  • komunikace s divadlem
  • reprezentativní prostory
  • výběr ideálního místa
  • rozsáhlé menu
  • profesionalita
  • školený personál
  • doprovodný program

Naše produkty

Jako jediná společnost na trhu disponujeme unikátní řadou balených produktů a pochutin speciálně připravovaných pro divadelní bary. Ochutnat můžete slané a sladké oříšky, domácí slané tyčinky, želé bonbony, domácí chlebíčky či cookies sušenky.

Platba kartou

Ve spolupráci s Národním divadlem a společností MasterCard, jsme pro Vaše pohodlí připravili možnost platby platební kartou na všech barech. Preferujeme platbu MASTERCARD, ale akceptujeme všechny platební karty, vyjma American Express.

Samoobslužný kiosek

V historické budově Národního divadla si můžete nově objednat občerstvení přes samoobslužný kiosek a následně objednávku bezkontaktně uhradit. Jedná se o objednávky do 500 Kč. Objednávka bude o přestávce připravena pod číslem Vaší rezervace.

Nabídka brigády

Hledáte flexibilní práci vhodnou pro studenty ?
Hledáte přivýdělek k hlavnímu pracovnímu poměru ?
Sháníte brigádu s vlastním rozvrhem ?

Rozšiřujeme náš tým v divadlech v Praze
- neváhejte nás kontaktovat.

Divadelní catering s.r.o.

Kontakt & Fakturační údaje
Divadelní catering s.r.o.
Údolní 212/1, 147 00 Praha 4

Tel.:

+420 737 208 247

IČO

241 45 351
12 tis.
Představení
13 mil.
Obsloužených diváků
99,9 %
Spokojených zákazníků
Divadelni catering Národní divadlo Stavovské divadlo Státní opera Klub Státní opera